top of page

I'm all in! - kun onlinemøde

  • 1 tim 35 min
  • 1.995 danske kroner
  • Denne booking kan kun gennemføres online - mødelink sendes efter booking.

Beskrivelse af service

* En astrologisk Udviklingssamtale
 á 95 min. varighed * Tydning af "her-og-nu" horoskop. (1) * Tydning af 1-års fremtidshoroskop (transit/progressivt horoskop) - hvad er især væsentligt og vigtigt for dig et år frem.
 (1) * En opfølgende online- eller tlf. samtale á 25 min. varighed, med fokus på:
 * Hvad er der sket siden sidst? Hvordan har du arbejdet du med dine ønsker og mål? Hvilke skridt kan du tage for frigøre mere af din livskraft? Vær opmærksom på at tidspunktet for den opfølgende tlf. samtale á 25 min. skal aftales ved afslutningen af Udviklingssamtalen. Den opfølgende tlf. samtale skal være gennemført senest en måned efter Udviklingssamtalen har fundet sted. (1) Progression og transit er udtryk for planeternes bevægelse siden deres placering i fødselshoroskopet. Planeterne stopper ikke deres cyklus rundt om solen, når du fødes, de fortsætter naturligvis deres bevægelse. Astrologisk har dette stor betydning, da planeterne på denne måde skaber nye forbindelser til hinanden, hvilket aktiverer og aktualiserer nye indflydelser, muligheder og udfordringer i dit liv. Når du får tydet et “her-og-nu” horoskop, bruger vi derfor progression og transit til at tyde hvad der aktiveres netop nu i dit liv. Når du får tydet et “fremtids” horoskop, bruger vi progression og transit til at tyde hvad der det kommende år aktiveres i dit liv.


Annulleringspolitik

Bliver du forhindret, er det vigtigt, at du afbestiller eller ændrer din booking. Afbud og ændringer skal ske senest 48 timer før din samtale ellers faktureres 50% af det fulde beløb. Dette skyldes den forberedelsestid der bruges inden selve udviklingssamtalen.


Kontaktdetaljer

Gentoftegade 70, 2820 Gentofte, Danmark


bottom of page